Imagine all the people..

Hej people. En ledig helg, Wiho! Vet inte när det senast hände.. Igår var jag ute med miss Gabriella he-e-ela dagen och shoppade, Ida kom hon också och vi storshoppade loss på topshop, forever21 och hm, mest från topshop! Det var vi värda! Åt sen lunch/middag på vapiano också, mumma. Var ute från halv tre till halv tio så det var två trötta töser som kom hem igårkväll. Idag är det söndag och vi är även lediga idag. Vid 6 ska vi till en Portobello star för lite hejdå-drinkar med finaste Rianna som lämnar oss över sommaren då hon ska jobba utomlands. Ska bli jätte tråkigt att inte ha henne här men är samtidigt glad för hennes skull, kommer nog bli hur kul som helst!
 
Annars, känner mig mycket gladare på jobbet för har nu flyttats heltid till dörren istället för runner, så är härmed receptionst i dinern. Wiho! Så mycket roligare och socialare.
 
Till veckan fyller vi år. Jag och Isus. 24 år. Wahh! Får se vad som händer då, en utedag/kväll med favorit-folket här i London är givet. Förra året så åkte vi hem på vår födelsedag men ska se till att göra denna minnesvärd också. Saknar er alla där hemma och tänker extra mycket på lillkillen Melvin som har haft det lite tufft nu!
 
Puss på er och puss på mamma extra mycket idag då det är mothers-day. Världens bästa mamma! <3
 
 

Kommentera här: