You were born with love.

Hej alla. Har nyss druckit gott-gott kaffe med soja-mjölk. mums! Vad har hänt senast jag skrev? Jag och Isa har varit i fina Brighton. Brighton ligger ungefär en timme med tåg från London, en havs-stad och det första man hör när man kliver ut från tågstationen är fiskmåsarna som flyger över staden. Så mysigt. Isa och jag hade en hel-dag där, vi var ute på stranden, köpte munkar, åt på en 50tals-inspirerad restaurang och shoppade lite produkter från Lush (badbomber, mmm, så gott de luktar!)
 
Kom hem och i förrgår, lördags var det dags att fira midsommar. De firar ju ej midsommar här i England, så för alla svenskar blev det på en lördag eftersom fler är lediga då. Vi var i hyde park där vi hade picnic, gott att äta och någon cider var. Det var jätte fint väder och massvis med folk. Vi var tre svenskar och tre engelsmän (en kille och två tjejer, säger man ändå engelsmän? haha dagens fundering) på kvällen tog jag sen ett efterlängtat bubbel-bad.
 
Denna vecka är jag ledig torsdag och fredag, på torsdag ska jag nog ut och äta med allihopa på Moral fox, sen får vi se vad annat skoj denna vecka bjuder på men har en massvis roligt som komma skall så det ska bli hur kul som helst! PUSS hörrni och bjuder på några bilder från föregående vecka.
 Xxx
Julia
 
Brighton!
 
II
 Ida igårkväll! :)Midsommar Ida.
Drinkar med flickorna igårkväll efter en lång jobb-dag.