Electric, Dentist and Swedish candy.

YO! Senaste inlägget skrev av Isa. Hon berättade om våran första dag på Electric house. Sjukt kul! Vi är så taggade. I veckan har vi suttit, pratat, lyssnat mest, tittat och haft ett prov. Hihi. Igår var helt klart den bästa dagen då vi fick spendera hela dagen med att testa drinkar och vin. På morgonen hade jag, Gabbi och Isa (Gunnarsson och Elena ska jobba i klubben och vi i dinern) vinprovning. Jag satt bredvid en amerikanska som ska jobba med oss. Härlig tjej! Vi drack en massa massa massa vin. Testade på 16 olika typer av vin. Mumma. Efter det fick vi lära oss hur man ska hålla och hälla upp vin & champagne korrekt!
 
Avslutade dagen med att se bartender-teamet från dinern och klubben visa deras skills då de gjorde alla drinkar som kommer säljas på dinern och på klubben. Gott, gott, gott! Avslutade dagen med att gå och dricka lite vin med några jobbkollegor : )
 
Denna dag har varit mindre rolig om man säger så. Var tvungen att ringa till en tandläkare här i närheten och få akuttid. Akut-tid låter allvarligare än det är. Men har haft problem med min mun, speciellt käken, i cirka 2½ veckor nu. Förmodligen måste jag börja använda bettskena när jag sover då jag gnisslar tänder. Antingen är det det, eller så är det att min visdomstand krånglar. Dock tror jag mer på nummer ett. Ska försöka få tag i en bettskena så ordnar det nog sig.
 
Ikväll ska jag, Gabbsan och Isfis titta på En oväntad vänskap. Innan ska vi dock till älskade Asda och handla lite käk. Min hylla i kylskåpet är ekande tom. Just nu smaskar jag på lite svenskt godis som Gunnars mamma kom hit med. Underbar mammi eller vad? Guldvärt! 
 
Jobbar imorgon eftermiddag och sen lördag. Ska bli skitkul! Vi är taggade till tusen : )
XOXO
Julia