Let it rain!

Hejsan hoppsan allihopa! Detta med att blogga går ju inte direkt bra för systrarna Nylen, men nåväl, här kommer en liten sammanfattning vad som hänt de senaste veckorna.
 
1) Carnival och besök utav Malin. Det var super kul , det regnade hela tiden men det gjorde inte så mycket när vi ändå hade Malin på besök. På första karnival dagen så hade vi personalfest i Queens park. Det var dessutom Ebbas födelsedag så dagen börjades med att vi tog oss till Ebbas nya lägenhet för födelsedagsfrukost med mimosas, en sjukt god tårta som en pastry-kock från jobbet hade bakat. Efter en massa gott i magen begav vi oss mot Queens park och våran personalfest. Där var det dricka så det räckte till en hel armé. Vi var där en massa timmar, tog massa kort, snackade skit, spelade fotboll (jadå!) osv. De välkomnade Malin med öppna armar också så det var skit kul! På kvällen var vi super trötta så det slutade med att vi åkte  hem, lagade kycklingsallad och kom i säng vid halv tio, men då hade vi varit uppe och druckit drinkar från tio på morgonen också så det var väl inte så konstigt att man var väldigt trött.
 
Dag två vaknade vi till en massa massa regn.. Blä. Malin ville gärna till Westfield i Stratford så why not, vi begav oss dit och shoppade en massa (ja inte jag då, men miss Schymberg), drack starbucks och umgicks. Mot kvällssidan tog vi tuben hem och möttes av ett halv med människor, ösregn och en panikkänsla som kom krypandes då det var i princip omöjligt att ta sig fram i havet med människor. Det trycktes och det tog en väldans tid innan vi var hemma igen. Vi som hade funderat innan ifall vi skulle ut sen eller inte fick det som ett svar, näj, det gick liksom inte riktigt...
 
2) Semester i Sverige. Vilket vi är på nu. Igår kom vi hem från Stockholm där vi var för Melvins dop. Fina killen var SÅ duktig i kyrkan och vi fick en massa fina bilder. Efter dopet var det fika med alla, pappa sjöng tre låtar, två i kyrkan och en på fikat. Så duktig han är, har liksom glömt med åren hur duktig han faktiskt är på att spela och sjunga. Man blir lite stolt och lite tårig i ögat blev man även. Isa och jag stannade sen kvar över natten hos Jossan, Marcus och Melvin. Jossan och Marcus kompisar kom över på kvällen och vi åt mat, drack vin och det blev även en massa snack om vårat jobb men framförallt massa sjuksköterske-snack då alla tjejerna är sjuksköterskor. Inget mig emot att höra alla roliga historier, tvärtom, det gör mig nästan ännu mer taggad på att börja läsa till sjuksköterska.
 
Igår var vi ute och gick i Sumpan, vi åt lunch och Melvin fick sig lite nya höstkläder och en fräsig mössa från mig och Isa. Man år ju passa på att skämma bort han lite då man väl kan. Han blir även sötare och sötare för varje gång jag ser honom. Gosigaste och finaste killen i världen! 
 
Idag ska pappa opereras så jag och Isa är hundvakt, vi har skjutsat pappa till sjukhuset och sen varit ute på promenad med Bellamie i boulongern, ätit korv och njutit av vädret. Nu är vi hemma igen, jag ska rensa min garderob och fylla på den med sådant jag ej längre behöver i London samt ta med sådant jag behöver i höst. Ikväll får vi se vad som hända skall, ska försöka vara hemma och hjälpa pappa och vara en snäll dotter :)
 
Imorgon blir det biokväll och på onsdag ute och äta med mina favoritflickor!
Puss på er
/ julia