You're gonna hear me roar, loader than a lion.

YO! Julia här. Isa har smittat mig, så nu är det jag som ligger i sängen och snyter mig varannan sekund. Jobbade igårkväll och det var en plåga rent av. Uscha. Är ledig idag. Bytte dag med Isa och är väldigt tacksam för det. Ska precis sätta igång en film, sista Harry Potter filmen. Kan ni fatta att jag inte sett den än? Galenskap. 
 
Annars då. Hösten närmare sig med stormsteg. Väldigt kallt och ruggit idag. Lyssnar just nu på en spotifylista som heter "London Calling" och med det firar vi att min allra bästaste Ida flyttar hit nu på söndag. Åh, som jag längtar! Vi ska skaffa henne ett jobb här och bostad. Har saknat att ha henne nära. Blev ju bortskämd med att ha henne så nära i USA. Vi hängde ju varje dag. I Sverige var det annorlunda. Malmö och Gävle var ju inte direkt grannstäder så att säga. Men nu kommer hon hit. Happy happy happy days!
 
Min älskling åker tillbaka till Polen imorgon. Han bara semestrar och semestrar och själv får man inte ens iväg på en liten kort semester hem. Men snart så hörrni. I höst kommer jag hem. Jag SKA hem.
 
Nä. Nu ska jag parkera rumpan i soffan, käka lite vindruvor och titta film. PUSS PÅ ER!
XOXO
Julia