Tonight I need to hold you so close.

Hej hallå tjena. Detta är med säkerhet det sista inlägget jag skriver från Kestrel house här i Clapham Junction. Imorgon, fredag, tar vi vårat pick och pack och flyttar till Notting hill. Vi kommer bo cirka 5 minuter ifrån portobello road och vårat jobb vilket är suuuuper. En jätte söt lägenhet med två rum. Vi har blivit lite bortskämda med denna lägenhet då alla billsen är inräknade, vi har internet, pool, osv. Varför flytta? Kanske några tänker. Vi kommer komma närmare, det kommer bli billigare för oss i längden och helt ärligt så är vi bara helt kära i nya lägenheten. Så söt och fin. Notting hill i sommar, åh. Guldvärt!
 
Har städat och packat idag. Nu sitter jag ensam i lägenheten för tjejerna är och jobbar kväll. Två andra tjejer har redan flyttat in i mitt och Gunnars gamla rum så jag ska sova i Gabbis rum ikväll, så sover hon och isa i Isas rum. Imorgonbitti börjar flytten. Johanna och Niklas har lovat att hjälpa oss. Guldvärda! Som sagt, vi kommer inte ha internet till en början. Ska försöka fixa asap, men kommer springa lite till starbucks och använda internet på jobbet så länge. 
 
Är så taggad på att flytta. Vill ha imorgon, NU! Sen blir det väl housewarming party i våran nya lägga med alla kåmpizzzarna. Skojiskoj! 
 
Annat skoj - väntar besök av mina två fina vänner från Sverige om några veckor. Sen ska jag och Isa ta tag i ledighet när vi väl har kommit tillrätta i nya lyan, för vi vill gärna komma hem och hälsa på snart. Saknar sverige känner jag, vill hälsa på och mysa med familj och vänner! PUSS! x
 
Julia