Babes

Hej. Åh, jag har inte bloggar på över en månad. Det känns dåååligt. Men om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt (hur dumt det än låter) pga mina fina naglar jag fixade när jag var hemma i Sverige. Josse fixade mig super glamorös och snygg med franska naglar och hade jätte svårt att skriva på datorn med dom, haha. Nu är några borta och jag har filat ner dom lite så kan skriva bättre. De har suttit bra, jag har haft dom i en månad idag och än sitter majoriteten kvar.
 
Annars. Jag har jobbat som en tok känns det som, dubbel pass efter dubbel pass. Nu nästa vecka har jag bara ett pass som runner och kommer vara hel-tid vid dörren vilket kommer bli skitkul! Jobbade hela dagen vid dörren igår, mitt första dagspass ensam och det var jätte skoj! I torsdags var jag i Shoreditch på up-front-training vilket är värdinne-/receptionst-träning, lite telefonteknik och annat man bör göra. Soho house lägger ju som sagt väldigt stort engagemang och energi på att lära ut och hålla upp bra service. Going the extra mile.. Det är därför soho house är så stort och populärt!
 
Har tagit ledigt lite nu framöver, näst-nästa helg har jag frågat om en ledig helg vilket jag hoppas på att få, för har jobbat x antal helger nu och bara dubbel pass känns det som, blir lite tufft ibland! Kicki kommer hit snart med hennes pojkvän, så de kommer och besöker dinern plus att Frida kommer i slutet av maj och sen nu nästa vecka kommer Isas kompis Lisa från Tyskland som hon lärde känna när hon bodde i Georgia i usa. Har aldrig träffat tjejen så det ska bli kul även fast jag kommer jobba dubbel h-e-e-ela helgen, men det gör inte så mycket när jag vet att Ebba och Isa då får vara lediga när Isas kompis och Ebbas föräldrar kommer!
 
Nu blir detta en novell. Men hoppas ni alla har det bra, idag tänker jag extra mycket på min lillkille hemma som ska opereras för tarmproblem. Man är ju lite orolig men har hört att det ska vara ett enkelt ingrepp så det är lugnanade! Puss på er, vi hörs snart <3
 
Jag och Ida på Le pain häromdagen. En organisk restaurang-kedja som finns över hela London. Asgod mat! : )