Wednesday

Hallå. Åh, ett inlägg från Isa igår, det är inte varje dag, men ska vara på henne lite mer att blogga. Är ju kul att läsa från bägges perspektiv och vad vi gör om dagarna. Idag är jag ledig. Idag och imorgon och halva fredag. Skönt! Har jobbat och jobbat de senaste dagarna, då man jobbar kväll och sen morgon dagen efter hinner man knappt andas emellan, hem och sova typ, så det känns alltid som det gått så många dagar. Konstigt men sant!
 
Idag får vi se vad som händer, det känns inte som det är så mycket spännande saker som händer nu, vädret är trist nu och tyvär blir det mest hemmakvällar med filmmys eller liknande då man inte jobbar. I vår/sommar är det mycket roligare att gå ut och festa till det eller helt enkelt vara ute och seize the day så att säga!
 
Ska nog dra på mig mina nya träningskläder och ta mig en liten powerwalk senare, kanske upp till boots och kolla runt. Annars vet jag inte, har plockat lite i lägenheten, tvättar, diskar och har mig. Har så svårt att vara hemma och inte göra det när jag ser hur mycket grejer som ligger framme. Haha!
 
PUSS på er.
Xx Julia
SNART kommer vi hem :)
20/3/14