Nobody knows

hey, ho, hi there! nu sitter jag och isa som två slöhögar i soffan med varsin dator i knäet. har gjort lite fint här i lägenheten för ikväll väntas finbesök från sverige - nämligen mamma och pappa. ska bli jätte kul att få träffa dom igen. pappa sa att de tydligen har med sig lite gott att smaska på. han vet vägen till våra hjärtan han.
 
annars, jo. livet rullar på som vanligt. slängde iväg en betalning nu till hyran så har currently 1 pund att leva på, tills imorgon. I am a rich bitch. det känns dock soft att få lön varje vecka. på det sättet känner man aldrig sig riktigt pank. dock kostar det multum att bo här i london. så mycket som man måste betala i månaden, svider i plånkan. men värt det! london är bra mysigt det, dock börjar jag avsky oxford street och alla turist-ställen allt mer och mer. yikes. människor till höger och vänster vart man än går, speciellt såhär i juletider. det klarar äntä jag. likasom att det aldrig skulle falla mig in att åka på någon galen julrea som en av mina roomies gjorde igår. halv 6 var hon ute och slogs i affärerna. not my cup of tea. no-no.
 
mamma och pappa stannar här tills nyårsafton, sen åker de hem. jag och isa kommer tråkigt nog jobba hela tiden de är här, men ska försöka göra vårat bästa för att spendera så mycket tid som möjligt med dom. blir nog bra! imorgon jobbar jag 12 timmar. härligt värre... dock så gillar jag mitt jobb, massa härliga människor. skrattar så mycket varje dag åt alla. något som är mest nytt är alla kindpussar och att man är darling och love och babe hit och dit. de är så kärleksfulla här i london, det är inte vi stela svenskar van vid heller. vi vinkar väl lite glatt och slänger iväg ett "hej, hur är det" som mest, eller försöker oss på en awkward kram men mer än så blir det inte riktigt hemma i sverige. här kindpussar man den ena och den andra.
 
that's the situation bitches. hoppas ni hade en fin jul hemma. saknar er allihopa! *muah*
xoxo
Julia