It's a long way up, but get up now, get up!

HEEEEEJ! Jag är så glad för nu är jag äntligen på semester. Som jag längtat! Från 17 idag var jag officiellt på semester. Wie. Håller nu på att packa klart det sista (wah, svårt och har en medel sized väska = nästan för liten för min packning) och ska ta en härlig dusch (eller ett bubbelbad kanske..)
 
Blir jämt så uppe i varv/stressad inför packning/resa mestadels för jag inte vill glömma något men också för jag inte gillar att flyga. Ingenting speciellt eller heller ingen rädsla men tycker bara inte om det. Men det är ju självklart värt det! Sen är det ju också excitment som bubblar i magen. Ska bli SÅ skönt att komma hem! Och vara hemma i två veckor.. när hände det senast?
 
Imorgon åker vi härifrån runt 8 på morgonen, vårat flyg går halv 11, vi tänkte käka lite frukost på Heathrow innan vi flyger och kolla runt lite i affärerna. Kommer dock sakna tjejerna mina här, tror de kommer tycka det blir tomt utan oss i två veckor också (dock blandade känslor då det också är skönt och nyttigt att vara ifrån varandra speciellt då man både bor och jobbar tillsammans)
 
Schema:
Tors 20/3 landar i Sverige 14.05
-> Åker och hälsar på Jossan, Marcus och Melvin samt alla andra som är där och hälsar på!
-> Åker med mamma och pappa hem till Gävle, till nya lyan.
-> Packar om.
-> Fre 21/3 - Mån 24/3 - Örnsköldsvik!
-> Från Mån 24/3- Tors 3/4 är vi i gävle! :) (mer saker händer också såklart, såsom tripp till stugan bland annat!)
 
Puss hörrni! SWEDEN HERE WE COME xxxx
Julia