Bless your heart

Igår var det den 11 september. Tragiskt datum för många, men för mig även ett mycket fint datum, då det var 1 år sen igår då jag flyttade till Philadelphia, Pennsylvania.

 

Jag bodde alltså i Atlanta, Georgia då men flyttade till Philly. Rematchade med min dåvarande värdfamilj då vi inte passade ihop jobbmässigt, även fast vi alla tyckte väldigt mycket om varandra.

 

Dagen innan så var jag ut med alla mina kompisar, en hejdå-kväll. Jag, Lisa, Mia och några andra tjejer vi kände drog till våra svenska killkompisars hus på kvällen och hängde. Sedan drog vi ut på klubb i Atlanta (älskar Atlantas klubbliv). Jag hade bestämt mig att inte dricka något eftersom att jag skulle flyga iväg till min nya värdfamilj dagen efter och inte ville vara bakis då. Första intrycket liksom. Blev en helkväll/natt. Slutade natten med att käka bakis-mat på nån snabbmats restaurang, kommer tyvärr inte ihåg vilken. Kl 7 på morgonen dagen efter var jag tillbaka hos min LCC, där jag bodde. Hehe, inte riktigt planerat att vara ute så länge. Sov till ungefär 11 och runt 1 tiden åkte jag, Mia, Lisa och min LCC till flygplatsen.

 

Väl där sa jag hejdå till mina underbara vänner och LCC. Förstod inte alls vad som hände. Väl där väntade jag på mitt flyg som skulle ta mig till Philadelphia. Fick åka 1klass eftersom att det inte fanns platser nån annanstans. Inte klagade jag. Inte heller var jag särskilt medveten om att jag flög den 11 september i USA. 10årsdagen sen terroristattacken i NYC. Eller jag visste ju, men tänkte inte särskilt mycket på det eftersom det fanns annat i mina tankar.

 

Hamnade bredvid en väldigt social och trevlig advokat som babblade hela resan lång och ville veta ALLT om Sverige. Jo man tackar, att resa med amerikaner är då alltid trevligt.

 

När jag kom fram så möttes jag av min värdmamma och H. Kom "hem" och träffade min värdpappa och resten av mina fina värdbarn. Ojoj, ett omtumlnade dygn. Väl i Philly tillbringade jag 6 månader med världens bästa värdbarn. Mina fina flickor som jag saknar varje dag. Träffade världens bästa vänner och hade verkligen the time of my life.

 

over and out
isabelle