I'm friends with a monster that's under my bed.

Hej alla fina. Denna vecka och föregående vecka har varit fullspäckad med jobb. Efter och mellan jobb har jag mest varit med Rafal. Stackarn har varit sjuk, och under denna tid vi varit tillsammans (cirka 7 månader) så har han aldrig varit sjuk medan jag har varit sjuk en massa gånger (jag och mitt immunförsvar..). Har sett filmer, varit på bio (innan han blev sjuk. vi såg filmen 'Gravity' med Sandra Bullock) och sen har karln lagat mat åt oss. Häromdagen lagade han sötpotatis (sweet potatoe) och kyckling. Huuuur gott som helst. Min fina kock! Har verkligen hittat en klippa här, han gör mig så glad hela tiden :)
 
Nog om det dock. Hihi. Nästa helg ska jag få testa på att vara host. Ih, jag är SÅ exhalterad och det ska bli så kul. När man hostar visar man gästerna till borden och har hand om placeringar, telefonen, reservationer osv. Lite mer ansvar, lite mindre spring och göra allt på samma gång. Sen det bästa är ju att jag får ha mina egna kläder. Wie, får ha klänning och göra mig fin. Det är ju trots allt fredagskväll (och hela lördag) jag ska jobba ;)
 
Men åh. Finns så mycket att berätta. På onsdag ska jag, Gabbi och Isa äta på dinern med Gunnar och hennes brorsa. Mycket roligheter händer nu, men något som är mindre roligt är att Gunnarsson ska åka hem snart. Hon slutar på Electric och flyttar hem till Sverige igen. Känns lite konstigt, det var ju ändå henne vi började våran London-resa med. Kommer sakna henne väldigt mycket!
 
Och sen hörrni är det ju snart jul. julstjärnan (bild föregående inlägg) är uppe och världens bästa Ida har köpt choklad kalender till mig. Hon smsade mig en dag när jag var på jobbet och sa åt mig att komma ut och möta henne (var där och testade nya maträtter, jobbade inte) och där står hon och har köpt en One direction-choklad kalender till mig. Haha, alltså den människan alltså. Vad skulle jag göra utan henne?!
 
Nej men nu måste jag avrunda, finns ju hur mycket som helst att skriva om. Men kan ju inte skriva en hel novell heller (bara en halv..) så nu ska jag dra igång ett avsnitt av TVD, äta lite vindruvor och bara slappa. Har jobbat 7-5 idag och blir likadant imorgon. Tuffa pass, men gillar att ha kvällen ledig. PUSS allihopa. Saknar er mycket!
 
XX
Julia